Project uitgelicht

links-ratering-project-271x138

Uniek koude-warmtesysteem in Eibergen

In Eibergen is een voor Nederland unieke vorm van Koude- en Warmteopslag (KWO) toegepast. De bodem in Eibergen bestaat vooral uit leem. Deze bodem is niet geschikt voor gebruikelijke warmte-koude-opslag in de grond. Lees meer >

Centrale verwarming

Verwarming is één van de belangrijkste onderdelen van een comfortabele woonomgeving. Bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel is het van belang dat u de balans vindt tussen de kosten, de prestatie en het gebruiksgemak. De nieuwste generaties hoog-rendement cv-ketels kenmerkt zich door comfortabele warmte, snel warm water, een goede energieprestatie en gebruikersvriendelijkheid.

Vanuit onze jarenlange ervaring en productkennis kan Installatiebedrijf Ratering u bijstaan in de keuze voor de juiste cv-installatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We helpen u graag verder! Ratering verzorgt ook advies en installatie op het gebied van aardwarmte.

Storing
Ingeval van een storing kunt u contact met ons opnemen via 0544 - 48 15 75. Mogelijk kunnen we het probleem telefonisch oplossen. Zo niet, dan maken we een afspraak om de storing zo snel mogelijk te verhelpen.

Onderhoud
Jaarlijks onderhoud aan uw cv-installatie is aan te bevelen. Indien gewenst kan Installatiebedrijf Ratering dit onderhoud voor u (op afroep) verzorgen.

button_gasbutton_waterbutton-warmte-2